Art Zaanstad “opnieuw samen”

I_10_17

PERSBERICHT | Zaandam, 4 april 2017

Op 16 | 17 | 18 juni 2017 vindt de zesde editie van  ARTzaanstad plaats op het Hembrugterrein in Zaandam.  ARTzaanstad is een eigentijds cultureel evenement voor iedereen die zich graag laat verrassen en inspireren. Drie dagen lang valt er van alles te zien en te beleven op het gebied van kunst, bijzondere ontwerpen en sieraden. ARTzaanstad wordt georganiseerd op het inspirerende en prachtige Hembrugterrein op de grens van Zaandam en Amsterdam. Tussen de monumenten en het groen is dit terrein een nieuwe plek voor kunst, cultuur en ontspanning. Een spannende plek voor schilderijen, beelden, fotografie & sieraden van gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers uit heel Nederland.

Het evenement ARTzaanstad is een onderscheidende kunstbeurs in de regio. Dit jaarlijks terugkerende evenement is er voor de kunstenaars en kunstliefhebbers en zonder tussenkomst van galeries. Het evenement kent een rijk programma vol kunst, design muziek en andere culturele onderdelen. Door de prettige en ongedwongen sfeer op het prachtige Hembrugterrein ontstaat een laagdrempelige kunstbeurs met kunst voor iedereen. Al het werk dat getoond wordt gedurende de beurs is niet alleen te koop, maar ook te huur. ARTzaanstad is een waardevolle toevoeging op de culturele agenda van Zaanstad.

Kom kijken en genieten van de kunst, de sfeer en het gezellige Horecaplein!

Programma en informatie vind je op:

www.ARTznstd.nl

Openingstijden:

Vrijdag 16 juni: 12:00 – 21:00 uur

vanaf 18:00 uur feestelijk programma

Zaterdag 17 juni & Zondag 18 juni: 12:00 – 19:00 uur

artznstd-logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *